Известие

Collapse
No announcement yet.

Уникален автомобилен парад в София по случай 100 годишнината на Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
    Хора когато колоната тръгна някои правеше уникални снимки на военния клуб със професионален апарат , да казва кои е и да качва снимките моля !
    Възможно е да не е от форума. Защото си говорих с един подобен фотограф и му казах да се регистрира и да ни прати снимкита.

Comment

• Страхотно беше!

Поздравления за организацията!

Прилагам мааалко снимки и от мен
      Attached Files
      --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
        п.с. Още един отзвук от минувачи
        Върви една групичка от ...
        Една група от 10-ина чужди туристи с екскурзовод мина зад паркираните коли и разпитаха какво и що. Преводачката им преведе, това което и каза колега, а после той сам им обясни с няколко думи на английски какви сме и защо сме там. Има го на 2 снимки в албума ми. Така че и международен отзвук ще има
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Лудница ! Било е много готино ... лошо , че не присъствах . Браво на всички
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• Денят в които всички алфи бяха с предимство по кръстовищата в градската мрежа и цвета на светофарите нямаше значение!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Аз, от името на всички организатори искам да благодаря на всички вас, феновете за това, че сте такива и ни дадохте увереност и желание да организираме това събитие. Няма нищо по приятно да видиш че си направил други хора щастливи и доволни от нещо. Мероприятието надхвърли очакванията ни като масовост, въпреки лигавото време, и в един момент се оказахме непотготвени за толкова много коли. Благодарим за толерантността на тези, които останаха без знаменце или тениска и още веднъж поднасяме нашите извинения за това.
              Благодарим за това че дойдохте на площада въпреки дъжда.
              Специални благодарности на стюардите, които дойдоха в събота преди 8 часа за да се подреди всичко и за безупречната им работа по време на цялото мероприятие.
              Благодарим и на МИЛАНО МОТОРС за безрезервната подкрепа за организацията.
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

• Организацията, както и самото мероприятие бяха организирани перфектно! Колегите, които не успяха да дойдат, могат само да съжаляват.
                АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение

Специални благодарности на стюардите, които дойдоха в събота преди 8 часа за да се подреди всичко и за безупречната им работа по време на цялото мероприятие.
                  Аз се гордея с това, че бях там и бях между стюардите и помогнах за провеждането на това Великолепно събитие за мене беше чест да помагам и след това да виждам колко хора са останали повече и от очаровани от него! и мисла, че всички ще го помним цял живот това е събитие колко може да ти се случи 1 път в живота
                  Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                  Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Аз лично си мислех, че е възможно да се съберат около 300-350 коли макс, горе-долу така и стана, хубавото на такива събития е, че всички коли се разпознават лесно, имат знаменца, а това за една колона от толкова автомобили е неописуемо.

Ако трябва да искам още нещо, което ми се струва невъзможно, е колоната да се подреди отпред най-старите модели (както и стана) и да са освен по години и по модели, примерно само 145, 146, 156 и така до последните и най-нови.

Не знам колко е струвало на организаторите да се спре движението с полиция на светофарите, и дали само заради 100-годишнината е разрешено това, и самата заповед на кмета на София, но определено искам да има и да присъствам на още такива мероприятия в София.

Съжалявам за хората който останаха без знаменца или фланелки, но самото присъствие е било невероятно.

Аз се чувствах страхотно в колоната, мислете за 26.06.2011г., защо да не се повтори 101-годишнината на Алфа Ромео.
                    sigpic
                    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                    0889 636 093

Comment

• Страхотно събитие и много стегната организация на площада! Благодаря на организаторите!!!

Въс вестник Телеграф има една снимка на спринта на Белобрадов със заглавие "100 години страст".
                      sigpic
                      === 75 1.8 T '86 ===
                      === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
                        ей а кой ни снима всички стюарди и Стюардесата ни! да качи снимката!
                        Ето:

Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
                        Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa

Comment

• Благодарим
                          sigpic

Comment

• Тази снимка е папарашка,всички гледат в другия апарат на Владо.
                            155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                            Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                              Тази снимка е папарашка,всички гледат в другия апарат на Владо.
                              Така си е а стюардесата ни пак чупи стойки
                              Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                              Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• браво на Отбора!
                                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                                X