Първоначално публикувано от slik4eto
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Уникален автомобилен парад в София по случай 100 годишнината на Алфа Ромео
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bass Покажи съобщениеп.с. Още един отзвук от минувачи
Върви една групичка от ...Има го на 2 снимки в албума ми. Така че и международен отзвук ще има
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Аз, от името на всички организатори искам да благодаря на всички вас, феновете за това, че сте такива и ни дадохте увереност и желание да организираме това събитие. Няма нищо по приятно да видиш че си направил други хора щастливи и доволни от нещо. Мероприятието надхвърли очакванията ни като масовост, въпреки лигавото време, и в един момент се оказахме непотготвени за толкова много коли. Благодарим за толерантността на тези, които останаха без знаменце или тениска и още веднъж поднасяме нашите извинения за това.
Благодарим за това че дойдохте на площада въпреки дъжда.
Специални благодарности на стюардите, които дойдоха в събота преди 8 часа за да се подреди всичко и за безупречната им работа по време на цялото мероприятие.
Благодарим и на МИЛАНО МОТОРС за безрезервната подкрепа за организацията.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Организацията, както и самото мероприятие бяха организирани перфектно! Колегите, които не успяха да дойдат, могат само да съжаляват.АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
Специални благодарности на стюардите, които дойдоха в събота преди 8 часа за да се подреди всичко и за безупречната им работа по време на цялото мероприятие.
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Аз лично си мислех, че е възможно да се съберат около 300-350 коли макс, горе-долу така и стана, хубавото на такива събития е, че всички коли се разпознават лесно, имат знаменца, а това за една колона от толкова автомобили е неописуемо.
Ако трябва да искам още нещо, което ми се струва невъзможно, е колоната да се подреди отпред най-старите модели (както и стана) и да са освен по години и по модели, примерно само 145, 146, 156 и така до последните и най-нови.
Не знам колко е струвало на организаторите да се спре движението с полиция на светофарите, и дали само заради 100-годишнината е разрешено това, и самата заповед на кмета на София, но определено искам да има и да присъствам на още такива мероприятия в София.
Съжалявам за хората който останаха без знаменца или фланелки, но самото присъствие е било невероятно.
Аз се чувствах страхотно в колоната, мислете за 26.06.2011г., защо да не се повтори 101-годишнината на Алфа Ромео.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Страхотно събитие и много стегната организация на площада! Благодаря на организаторите!!!
Въс вестник Телеграф има една снимка на спринта на Белобрадов със заглавие "100 години страст".sigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеей а кой ни снима всички стюарди и Стюардесата ни! да качи снимката!
Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеТази снимка е папарашка,всички гледат в другия апарат на Владо.
а стюардесата ни пак чупи стойки
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
Comment